Hoppa till sidans innehåll

10 medaljer till Team Kumgang Svea i Svc2

18 OKT 2018 16:25
  • Skapad: 18 OKT 2018 16:25

I helgen var det dags för del två i Taekwondons elitserie. I första delen plockade alla fighters från Team Kumgang Svea med sig medaljer hem. Inför andra cupen tog sig delar av laget till Borlänge för att försvara sina medaljer. Tyvärr var det hela tre bortfall på grund av skador, sjukdomar och andra omständigheter. En nygammal fighter, Markus Engsryd (Senior -80) klev däremot in på mattan efter ett uppehåll och plockade hem ett brons. 

 

I del ett kom Team Kumgang Svea hem med fyra guld, tagna av Neo Östman (Minior -38), Rasmus Johansson (Junior -51), Bleron Ademi (Kadett -33) och Kevin Brink (Kadett – 61). De fyra killarna imponerar återigen med att komma hem från Borlänge med var sitt guld, vilket gör rankingpoängen stiger och landslagsplatserna är nära.

 

Arber Azemi (Senior -68) och Didirik K Edlund (Kadett -45) vann stort i både kvart- och semifinal. Båda killarna vann sina första matcher med över 20 poängs skillnad. I finalerna snubblade båda på mållinjen och förlorade med små marginaler, och det visar hur nära de är första platsen. Valton Ademi (Kadett -37) vann också sin semifinal med tjugo poängs skillnad men i finalen räckte inte Valtons stenhårda sparkar hela vägen fram mot det tuffa motståndet så det blev ett silver denna gång. Nora Högfeldt (Senior -53) har nyligen återhämtat sig från en skada men fighter från Team Kumgang Svea kämpade sig igenom finalen och förlorade med bara några poängs skillnad mot en tuff motståndare, ett silver blev det för Nora denna gången.

 

Inför del tre hoppas vi på att alla i laget är tillbaka skadefria och redo för spännande fighter. Vi hoppas också på en laddad publik med många Kumgang-supporters då tävlingen går i Göteborg.

 

Resultat:

Guld: Neo Östman (Minior -38), Rasmus Johansson (Junior -51), Bleron Ademi (Kadett -33) och Kevin Brink (Kadett – 61).

Silver: Valton Ademi (Kadett -37), Didrik K Edlund (Kadett -45), Nora Högfeldt (Senior -53) och Arber Azemi (Senior -68).

Brons: Markus Engsryd (Senior -80) och Selma K Edlund (Junior -49).

Övriga: Anna Engström (Junior -49).

Skribent: Emilia Engman
Epost: Adressen Gömd

 

Kumgang Taekwondo på sociala medier

 

Facebook

 

Samarbetspartners

www.sveasverige.se



Skärmavbild 2015-04-30 kl. 13.12.35

 

Stöd din klubb. Bonus till alla!

Du vet väl att klubben får 3 % extra i bonus samtidigt som du behåller din personliga bonus genom att handla på Stadium. Klicka här för att registrera dig:

Stadium Teamsales 

 

Postadress:
Kumgang TKD-Klubb Trollhättan - Taekwondo
Industrigatan 1
46137 Trollhättan

Besöksadress:
Industrigatan 1
46137 Trollhättan

Kontakt:
Tel: +46704950850
E-post: This is a mailto link

Se all info