Hoppa till sidans innehåll

Kumgang söker ny kanslist på 50%

13 OKT 2017 14:24
Strukturerad och effektiv kanslist med engagemang, glädje och hjärta
  • Uppdaterad: 13 OKT 2017 14:26

Om Kumgang Taekwondo
Kumgang Taekwondo är en etablerad Kampsportsförening med ca 250 medlemmar och har sin verksamhet i Trollhättan där även kansliet finns. Föreningen i Trollhättan startades 2004. Kumgang har en omfattande barnverksamhet samt ungdoms- och vuxenverksamhet för både tjejer och killar. Våra yngsta utövare är 4 år och vår äldsta är 70 år. Vi har en stor breddverksamhet men även en tävlingsverksamhet från nybörjarnivå till elitnivå med utövare på landslagsnivå. Vi söker nu en person på 50 % som kanslist.

 Tjänsten
Vi söker en kanslist för allmänna kontorsgöromål, planering och drift av verksamhet tillsammans med styrelse och huvudtränare. Som kanslist planerar du för en del av föreningens aktiviteter. Du kommer ha mycket kontakt med medlemmarna samt fungera som stöd och hjälp till föreningens ledare och medlemmar. Du kommer ha ett självständigt arbete. Tjänsten är till största del förlagd till dagtid men det förväntas även av dig att du är närvarande vid aktiviteter på vissa kvällar.

 

För att läsa hela jobbannonsen klicka här

Jobbannons Kanslist Kumgang taekwondo.pdf

Skribent: Tiina Viljakainen
Epost: Adressen Gömd

Kumgang Taekwondo på instagram

Facebook

 Samarbetspartners

www.sveasverige.seSkärmavbild 2015-04-30 kl. 13.12.35

 

Stöd din klubb. Bonus till alla!

Du vet väl att klubben får 3 % extra i bonus samtidigt som du behåller din personliga bonus genom att handla på Stadium. Klicka här för att registrera dig:

Stadium Teamsales 

 

Postadress:
Kumgang TKD-Klubb Trollhättan - Taekwondo
Industrigatan 1
46137 Trollhättan

Besöksadress:
Industrigatan 1
46137 Trollhättan

Kontakt:
Tel: +46704950850
E-post: This is a mailto link

Se all info