Hoppa till sidans innehåll

Kumgang Taekwondo - Årets Brobyggare

03 JUN 2020 21:54
Utmärkelsen Årets Brobyggare 2020 i Trollhättan tilldelas Kumgang Taekwondo.
  • Uppdaterad: 03 JUN 2020 21:54

Vi är oerhört stolta att få en sådan fin utmärkelse som vi nu har tilldelats. Det är fantastiskt att få ett erkännande på allt engagemang och hjärta som läggs in av alla på klubben.

På Trollhättans kommuns hemsida går följande att läsa: 

"Föreningen får priset för sitt arbete med att skapa en trygg miljö där alla kan utvecklas och känna tillhörighet, och där broar byggs mellan människor i olika åldrar, kön och etnicitet.

- Gemenskap, glädje och kärlek är föreningens värdeord. I taekwondo tävlar du individuellt men utan gemenskap kommer inga framgångar, kommenterar Andreas Grunning, ordförande Kumgang Taekwondo. 

Årets Brobyggare utses av Trollhättans Stads Nationaldagskommitté utifrån de nomineringar som skickas in av trollhätteborna. Motiveringen lyder:

”Kumgang Taekwondo har byggt en kultur där individens utveckling är i fokus. Föreningens filosofi utgår från individen och vad den själv vill med sitt utövande. Kumgang Taekwondos ledare skapar en kravlös, tillåtande och trygg miljö där alla får chansen att nå sin potential. Föreningen bygger broar mellan människor, åldrar, kön och etnicitet. Här tränar, tävlar och umgås alla tillsammans.”

Vanligtvis delas Årets Brobyggare ut på Nationaldagen men då firandet är inställt på grund av rådande läge, planeras utdelningen av priset till Kommunfullmäktiges sammanträde den 14 december.  

Årets fana och flagga samt Nationaldagen:

Årets svenska flaggstångsflagga tilldelas föreningen Norra Björke IF. Ansökan av årets svenska fana förlängs till 30 september och även den delas ut på Kommunfullmäktige i december. Diplomen till nya medborgare kommer i år att skickas ut per post.

Den 6 juni klockan 17.00 livesänder Trollhättans Stad och TTELA en konsert med N3 symfoniorkester. Under Nationaldagen kommer årets högtidstal att läggas ut i Trollhättans Stads digitala kanaler."

https://www.trollhattan.se/startsida/aktuella-nyheter/kumgang-taekwondo---arets-brobyggare/

Skribent: Karin Forsell
Epost: This is a mailto link

 

 

Kumgang Taekwondo på sociala medier

 

Facebook

 

Samarbetspartners

www.sveasverige.seSkärmavbild 2015-04-30 kl. 13.12.35

 

Stöd din klubb. Bonus till alla!

Du vet väl att klubben får 3 % extra i bonus samtidigt som du behåller din personliga bonus genom att handla på Stadium. Klicka här för att registrera dig:

Stadium Teamsales 

 

Postadress:
Kumgang TKD-Klubb Trollhättan - Taekwondo
Industrigatan 1
46137 Trollhättan

Besöksadress:
Industrigatan 1
46137 Trollhättan

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link