Hoppa till sidans innehåll

Nyheter - Svenska Taekwondo Förbundet


 
2020 kommer gå till historien på många sätt. Och min förhoppning är att kunna summera 2021 med orden följsamhet, flexibilitet och en mer enad taekwondorörelse, säger förbundsordförande Sammi Kaidi.
 
Tiden går snabbt när det är så mycket vi vill hinna med för att lyfta Svensk Taekwondo parallellt med hanteringen av alla oförutsägbara saker i verksamheten.
 
Under söndagen den 20 dec har STU-suppleanten Stefan Glimmark meddelat att han hoppar av sina förtroendeuppdrag i grenförbundet STU och förbundet med omedelbar verkan.
 
Många kampsportföreningar påverkas hårt av coronapandemin och dess restriktioner, men få har kunnat ta del av kompensationsstöden från Riksidrottsförbundet. Nu går kampsportsförbunden samman med RF för att fler kampsporter ska kunna ta del av stöden.
 
Nu är förbundsstyrelsen fulltaliga efter att samtliga ordinarie förbundsstämmor hållits i grenförbunden och förbundet.
 

Boka samtal med Chris

(2020-12-10 12:40)
Träffa förbundets senaste tillskott på kansliet där hen kommer arbeta för dig som medlemsförening med er föreningsutveckling.
 
 
RIN har kommit med sitt utfall i STU:s överklagan av förbundsstyrelsens (FS) beslut att strypa dess medel den 6 sept där de häver en del av beslut, att reducera medel till STU. FS har vid ett extrainkallat styrelsemöte förhållit sig till RIN:s beslut
 
 
 
 
 
 

Årsavgift och rapporter

(2020-11-04 11:13)
 

  

Kumgang Taekwondo på sociala medier

 

 

Facebook

 

Samarbetspartners
Skärmavbild 2015-04-30 kl. 13.12.35

 

Stöd din klubb. Bonus till alla!

Du vet väl att klubben får 3 % extra i bonus samtidigt som du behåller din personliga bonus genom att handla på Stadium. Klicka här för att registrera dig:

Stadium Teamsales 

 

Postadress:
Kumgang TKD-Klubb Trollhättan - Taekwondo
Industrigatan 1
46137 Trollhättan

Besöksadress:
Industrigatan 1
46137 Trollhättan

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kansli.kumgang@gmail...